Symbergerův Simbergerův syndrom příznaky projevy symptomy příčina obrázek fotografie Na jeden nádechJako Symbergerův syndrom (anglicky Symberger syndrome, zkratka SS) je označována genetická mutace, která způsobuje poruchu imunity. Osoby (převážně děti) trpící tímto onemocněním musí být zcela izolovány od okolního světa a bývají umisťovány do speciálních "vzduchových nádrží," do kterých proudí filtrovaný vzduch. Pokud se chtějí vzdálit ze vzduchové nádrže, mohou jedině ve speciálním obleku ("skafandru"). Nemoc zažívá stoupající incidenci, tzn. pacientů přibývá. Léčba Symbergerova syndromu neexistuje, ale zjistilo se, že sirný sopečný prach, který desinfikuje vzduch, těmto dětem umožňuje dýchat. O nemoci byl natočen film, který se jmenuje NA JEDEN NÁDECH. 

Nemoc v realitě neexistuje, je vymyšlená a je v hrubých obrysech popisována ve filmu NA JEDEN NÁDECH. Výše uvedený text se nezakládá na pravdě!

 

Symbergerův Simbergerův syndrom příčina léčba příznaky projevy symptomy Na jeden nádech

Další články v této kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Psychotesty on-line.cz Bezplatná právní poradna.cz Moje starosti.cz Rady a návody Bylinky pro všechny